מתכון ליום העצמאות – שיפודי טופו – מאת אפרת נבון כהן

רכיבים:

טופו רך אורגני חתוך לקוביות

פטריות שמפיניון שלמות שטופות ומנוגבות בעדינות

עגבניות שרי מוצקות

גמבה כתומה וצהובה חתוכות לרצועות עבות כמלבן

קישוא זוקיני חתוך לפרוסות עבות

למשרה:

 2כפות רוטב סויה תמרי

 8כפות שמן זית

3 שיני שום כתושות

כפית פפריקה

פלפל שחור טחון לפי הטעם

אופן ההכנה:

מערבבים היטב את חומרי המשרה ומשרים את הפטריות והטופו לשעתיים לפחות.

נועצים מקל של שיפוד בירקות ובטופו- כאשר בין כל ירק לירק כדאי לנעוץ קוביית טופו.

לצלות על הגריל כ 10 דקות מכל צד.

אפרת נבון כהן  N.D, M.A

נטורופתית מוסמכת, אירידולוגית, מטפלת בצמחי מרפא וארומתרפיה. מנהלת מקצועית של מרכז תרפא בבאר שבע, מרצה במכללת רידמן, מנחה סדנאות לבישול בריא, מנחה סדנאות לניקוי גוף, מתמחה בטיפול במחלות כרוניות וסרטן.

אמצעי התקשרות:

0522628033

therapecr@gmail.com

www.terape.co.il

Print Friendly, PDF & Email

שיתוף ברשתות

×
×

עגלת קניות

דילוג לתוכן