מתכון ליום העצמאות – סלט עשבוני – מאת יפה ברמץ חמוטל

מצרכים:

1 חבילה סלרי אמריקאי כולל העלים

1 חבילה פטרוזיליה

1 חבילה כוסברה

צרור שמיר (לא חובה)

צרור קטן של נענע (לא חובה)

1 בצל סגול

2 מלפפונים

כוס אגוזי פקאן

לימון טרי

שמן זית

מלח גס ופלפל שחור גרוס

הכנה:

קוצצים את כל העשבים.

חותכים לקוביות קטנות את המלפפון וגבעולי הסלרי.

קוצצים את הבצל הסגול ואת האגוזים.

מערבבים הכל, מוסיפים לימון סחוט, מלח גס, פלפל ושמן זית.

בתיאבון!

 יפה ברמץ חמוטל  N.D,  Cl.H MIHAהרבליסטית קלינית ונטורופתית.מתמחה בהפרעות שמיעה, מחלות כרוניות, בעיות במחזור, מתח נפשי.קליניקה – ירושלים ואזור אדומים.אמצעי התקשרות:050-5269106www.yaffaherbs.co.ilhamutalby1@walla.com

שיתוף ברשתות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות

דילוג לתוכן