דלורית צלויה על האש – מאת אורטל בובר

1 קילו דלורית (בערך דלורית אחת ממוצעת)

3 כפות שמן זית

1 פלפל צ’ילי אדום קצוץ דק

3-4 עלי מרווה קרועים

1 כף עלי תימין

1 כף סוכר חום

מלח

פלפל שחור

שוטפים את הדלורית במים ומייבשים היטב. חותכים ממנה פרוסות עגולות בעובי 1 ס”מ. כשמגיעים לאיזור הגרעינים, מנקים אותם. לבסוף, חוצים כל פרוסה כך שמתקבלים חצאי עיגולים.

בקערה גדולה מערבבים היטב את פרוסות הדלורית עם התיבול ומשרים לכמה שעות או כל הלילה.

צולים את הדלורית על המנגל כמה דקות מכל צד ומגישים.

 ND, Cl.H אורטל בובר,נטורופתית והרבליסטית.פרטי התקשרות:052-3311939buberor@netvision.net.il 

שיתוף ברשתות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות

דילוג לתוכן