קציצות מורינגה – מאת נועה בן אורי

אני מסתכלת על עץ המורינגה שלי. מתנת פרץ ורוני. רק שנה על הקרקע וכבר שישה מטרים גובה. גזע קרח וצמרת רעננה, כמו פודל.

אני מבינה שאין ברירה. יש לגזום נמוך ולתת לו להתרחב. קר בחוץ. אם לא אעשה מעשה אשאר קרחת מכאן ומכאן, צמרת וגזע.

לוקחת מסור…המון עלים. קודם כל טינקטורה, אך מה עם כל השאר?

קציצות מורינגה

 2כוסות מורינגה קצוצה

1 כוס פטרוזיליה קצוצה, או ירק אחר

2 גזרים מרוסקים

3 שיני שום מרוסקות

1 ביצה או כך טחינה להדבקה

3 כפות קמח שעורה – אבל יכול להיות כל קמח אחר

רוטב סויה או מלח

פלפל שחור

זהו, עושים קציצות ומטגנים. קצת לימון או יוגורט עיזים בהגשה. טעים, מאד טעים.

אומרים שמורינגה הוא צמח שיכול לפתור את בעיית הרעב בעולם, גדל מהר וחזק,

בעל ערכים תזונתיים של מזון על (Super food). אז את בעיית הרעב שלי פתרתי

וגם את בעיית המצפון. תודה לך מורינגה. עכשיו בבקשה תגדלי קצת לרוחב…

נועה בן אורי Cl.Hהרבליסטית קלינית. מטפלת בתזונה בשיטת  TEF. בעבודתי אני מנסה להתחבר למסורות שונות, בעיקר של העולם העתיק ולשלבן בראיה עכשווית.אמצעי התקשרות:0542460707noabenuri@gmail.comפייסבוק: נועה בן אורי צמחי מרפא ותזונה מאזנת
Print Friendly, PDF & Email

שיתוף ברשתות

×
×

עגלת קניות

דילוג לתוכן