מרק קרם סלק – מאת יפה ברמץ חמוטל

מצרכים

5 סלקים גדולים

1 כרישה

1 בצל

3 שיני שום

1 שורש פטרוזיליה

2 גבעולי סלרי אמריקאי

1 ס”מ ג’ינג’ר טרי

עלה דפנה

2 פלפל אנגלי

פלפל שחור/לבן גרוס

1 כפית משחת קארי ירוק

2 כפות שמן זית

מלח

2 ליטר מים

750 מ”ל חלב קוקוס איכותי

הכנה

חותכים גס את כל הירקות חוץ מהסלרי האמריקאי.

מאדים את הכרשה והבצל בשמן זית . מוסיפים את השום ושאר הירקות.

מאדים כ 2 דקות נוספות. מוסיפים את משחת הקארי, עלי הדפנה ופלפל אנגלי.

מערבבים ומוסיפים את המים. מבשלים עד לריכוך של הסלק.

מוציאים את גבעולי הסלרי (אפשר לטחון גם את הסלרי אבל צריך לפרוס לפני טחינה).

טוחנים בממחה. מוסיפים את  החלב קוקוס. מבשלים עוד מס’ דקות, טועמים ומתקנים טעם במידת הצורך.

בהנאה מרובה. יפה

 יפה ברמץ חמוטל  N.D,  Cl.H MIHAהרבליסטית קלינית ונטורופתית.מטפלת באמצעות צמחי מרפא ותזונה מותאמת אישית. מתמחה במחלות כרוניות.קליניקה – קליניקה פרטית בירושלים ואזור אדומים, קופ”ח מאוחדת.אמצעי התקשרות:050-5269106www.yaffaherbs.co.ilhamutalby1@walla.com
Print Friendly, PDF & Email

שיתוף ברשתות

×
×

עגלת קניות

דילוג לתוכן