טראפלס טבעוניים מהממים – מאת אפרת נבון כהן

שימו לב שצורת אגוז המלך היא כצורתו של המח וכשהאגוז חצוי ועדיין בקליפה שלו- צורתו כשל לב, וזה לא במקרה: באגוזי מלך יש שפע של חומצת שומן אומגה 3 החיונית למח ולבריאות הלב.

תפקידיה של חומצת שומן אומגה 3 רבים: מחזקת את מערכת החיסון, מורידה כולסטרול, מזינה את המח ומשפרת זיכרון, מחזקת את הלב, נוגדת דלקות ומחקרים מראים שהיא עוזרת לירידה במשקל.

3 אגוזי מלך שלמים ביום- זה המינון הרצוי ואפשר לשלב אותם בשייקים, סלטים, בתוך תמר עסיסי, לפזר על אורז או קינואה וככל העולה על הדמיון….

טראפלס טבעוניים מהממים (מתאימים גם לפסח)

חומרים:

250 גרם אגוזי מלך

 250גרם תמרים ללא הגלעין

רבע כוס אבקת קקאו

כף שקדימון

אופן ההכנה:

1. לטחון היטב את האגוזים למרקם כמעט משחתי.

2. להוסיף קקאו ולטחון שוב.

3. להוסיף את התמרים והשקדימון ולטחון היטב.

4. ליצור כדורים מהבצק. אפשר לגלגל בקוקוס או באבקת קקאו.

5. לשמור במקפיא.


אפרת נבון כהן  N.D, M.Aנטורופתית מוסמכת, אירידולוגית, מטפלת בצמחי מרפא וארומתרפיה. מנהלת מקצועית של מרכז תרפא בבאר שבע, מרצה במכללת רידמן, מנחה סדנאות לבישול בריא, מנחה סדנאות לניקוי גוף, מתמחה בטיפול במחלות כרוניות וסרטן.אמצעי התקשרות:0522628033therapecr@gmail.comwww.terape.co.il
Print Friendly, PDF & Email

שיתוף ברשתות

×
×

עגלת קניות

דילוג לתוכן